Maak kennis of word lid

Menu

DVN

Diabetesvereniging Nederland (DVN) behartigt de belangen van alle mensen met diabetes in hun strijd voor goede zorg en een comfortabel leven. Ieder mens is uniek en heeft een andere zorgbehoefte. Hier maakt DVN zich sterk voor. Onder het motto ‘voluit leven met diabetes’ is DVN betrokken, strijdbaar en ondernemend.

Wat biedt DVN?

DVN biedt deskundig advies en informatie over diabetes en een gezonde leefstijl. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd: in uw regio, speciaal voor kinderen met de SugarKidsClub en jongeren: JONG met diabetes. Als lid profiteert u van exclusieve kortingen op diabeteshulpmiddelen, verzekeringen en meer. Ook ontvangt u maandelijks het ledenmagazine Diabc.

Lees meer over onze organisatie en activiteiten:

Help mee

Heeft u zelf diabetes en wilt u dat DVN ook uw belangen behartigt? Word dan lid. Hoe meer leden, hoe sterker we samen staan. Of word vriend en geef een jaarlijkse donatie voor ons werk voor mensen met diabetes.DVN-Nieuws

Uitgelicht

Medisch gekeurd voor verlengen rijbewijs vanwege diabetes? Gaan er incidenteel zaken mis of is er een structureel probleem? Laat het ons weten via het Meldpunt rijbewijskeuringen.